AITECH

Vi är ett innovativt konsultföretag med mångårig erfarenhet inom Automation & Industriell IT.
 

Vi erbjuder våra kunder allt från nyckelfärdiga projekt till akut felsökning i befintliga anläggningar (både till fastpris och löpande räkning). Självklart arbetar vi med framtidens teknik för att framtidssäkra våra systemkonstruktioner. Som kund till oss har ni en leverantör med lång erfarenhet och som förstår hur din produktion fungerar.

Vi har ett stort kontaktnät med externa resurser inom många områden (så som mekanik, processkunskap, elektronik, beräkning & simulering, besiktning & CE-märkning) som vi tar till hjälp när det behövs.

Företaget har sin bas i Halmstad men jobbar med kunder och projekt över hela Europa.

Affärsidé

Kvalitativa tjänster till rätt kostnad och med ett långsiktigt perspektiv eftersträva ett nära samarbete med våra kunder.

Kvalité

Vi eftersträvar alltid högsta kvalité i våra projekt, under hela arbetsgången styrs arbetet av vårt eget kvalitetssystem. Våra leveranser ska alltid ske inom överenskommen tid, vara fullständigt testade, felfria, säkra, användarvänliga samt väldokumenterade.

Miljö

Vi har ett aktivt och förebyggande miljöarbete som en naturlig del i vår verksamhet. T.ex. är ett led i detta är att vi klimatkompenserar för alla våra tjänsteresor.

 

Våra Kunder