Är du vår nästa kollega?

Om oss

Aitech arbetar mot industrier i allt från service och felsökning till processuppföljning med kundspecifika lösningar. Vi har bred och hög kompetens i företaget och arbetar som ett lag för att erbjuda kunder en helhetslösning där den samlade kompetensen är nyckeln till framgång.

Med hjälp av modern automationsteknik skapar vi lösningar för att både möjliggöra och effektivisera våra kunders produktion. Våra projekt och uppdrag varierar i storlek och form, dels projekterar vi färdiga projekt tillsammans med våra kunder men även ombyggnationer, optimeringar och felsökningar i befintliga anläggningar.

Inom Industriell IT skapar vi kundanpassad processuppföljning så att kunden kan ta både snabba och faktabaserade beslut.
Vårt systerbolag Duevo bedriver systemutveckling mot andra branscher.
 
Det är viktigt att alla i företaget arbetar enligt våra ledord som är: Respekt, Gemenskap, Utveckling, Kvalitet och Flextur (strukturerad flexibilitet).

Bemötandet av medarbetare och kunder är en avgörande egenskap för samtliga medarbetare i vårt företag.

Kompetens som vi söker

Systemutvecklare Webb (Junior eller Senior)

Vi söker systemutvecklare som kommer jobba med fullstack-utveckling, dvs att jobba med både front- och backend. Personen i fråga kommer ges möjlighet att skriva kod med den senaste tekniken för att utveckla kundspecifika applikationer med höga krav på kvalitét.

Ett högt fokus läggs på ett självgående arbetssätt och därför söker vi en person som har eget driv och höga ambitioner för att få fram en så bra produkt som möjligt.

Önskad kompetens:
PHP, MySQL samt HTML, CSS & JavaScript/jQuery. Meriterande med erfarenhet av C#.NET.
 
Anställningen kan både vara på heltid eller på timanställning (om du t.ex. är student).
 

Ansökan

Skicka in CV samt personligt brev till jobb@aitech.se

Vid frågor kontakta Alma Ragnarsson, 073-301 12 49 / alma.ragnarsson@aitech.se

Automationsingenjör

Vi söker automationsingenjör med erfarenhet av att arbeta med lösningar för kunder inom automation. I våra projekt gör vi elkonstruktion, programmering (PLC och HMI) samt drifttagning. I vårt uppdrag är det viktigt att vara lösningsorienterad då man ofta ställs inför tekniska utmaningar.
 
Vi söker en person med nedan erfarenhet eller likvärdig:
- Utbildad högskoleingenjör eller utbildning på yrkeshögskola alternativt flera års erfarenhet inom industriell automation.
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom automation.
- Har körkort B då resor kan vara en naturlig del av din roll under vissa perioder.
- Behärskar både flytande svenska och engelska bra i tal och skrift.
 
Anställningen är på heltid.
 

Ansökan

Skicka in CV samt personligt brev till jobb@aitech.se

Vid frågor kontakta Alma Ragnarsson, 073-301 12 49 / alma.ragnarsson@aitech.se